Alkusyksyn hommia

 Hei!

Olen tässä koulun alettua tehnyt muutamia pieniä juttuja.
Ensimmäisenä jatkoin keväällä aloittamaani kirjontaprojektia. Sain keväällä työssäoppimispaikaltani vanhan farkkutakin, jota halusin tuunata omannäköisekseni. Kirjoin hihoihin lempilaulujeni nimiä ja selkäpuolelle lempiartistini, Louis Tomlinsonin, siluetin ja albumin nimen Walls.





Lyhensin veljeni työhousut. En ole ennen lyhentänyt housuja, mutta veljeni oli tyytyväinen housuihinsa, joten se on tärkeintä.



Myöskin keväältä kesken jäänyt projekti oli hameen peruskaavan piirtäminen, kaavojen muokkaaminen ja hameen tekeminen. Tein n. 60cm pitkän, korkeavyötäröisen kietaisuhameen. Kankaana käytin 2019 käsityömessuilta löytämääni Eurokankaan viskoosikangasta.








Janne Pessinen puupuolelta tuli opettamaan meille hinnoittelua ja vesileikkuuta. Tein itse vesileikkuuta varten vektoripiirroksen Oliinan kangasmaskiohjeelle. Kävimme metalipuolella katsomassa koulumme vesileikkuukonetta ja sain leikata muutaman maskipalan. Sain niistä 5 maskia valmiiksi.




Halusin käyttää pois jämäkankaita ja sainkin Pinterestistä ideaksi tehdä scrunchie-hiuspompuloita. Kankaana käytin Kangaskapinan ohutta trikoota, joista tein alkuvuodesta paidat veljenlapsilleni.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tufting (English version of Asiakastyö - Seinätekstiili)

2. näyttö - Tekstiili- ja muotialan kiertotaloustuotteen valmistaminen

Digitaalinen printtisuunnittelu